SOFIEMYR

BEHANDLINGSTILBUD

FYSIOTERAPI

699,-/499,-

(Første konsultasjon/oppfølging)

Fysioterapi er utredning, behandling, og forebygging av skader og sykdom i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten kan også hjelpe med å bedre generell fysisk og psykisk helse, uavhengig skade og sykdom. De fleste fysioterapeutene våre har ulike spesialområder og samarbeider med en rekke andre profesjoner. Du kan lese mer om våre medarbeidere «her».

IDRETTS-FYSIOTERAPI

750,-/499,-

(Første konsultasjon/oppfølging)

Idrettsfysioterapi omfatter kunnskap om generelle og spesifikke
behandlings- og rehabiliteringsprinsipper ved både akutte skader og
belastningsskader. Ved Atlet Fysio har vi et ekstra stort fokus på
skadeforebyggende tiltak som innebærer opplæring av trenere og spillere, samt skadeforebyggende – og fysisk trening.

PSYKOMOTORISK
FYSIOTERAPI

900,-/800,-

(Første konsultasjon/oppfølging)

En psykomotorisk fysioterapeut ser lokale problemer i sammenheng med kroppen som helhet, og hjelper deg med å finne årsak til smerter, stress, slitenhet, utmattelse og søvnproblemer. Fokuset ved behandling er å finne ut hvordan endringer ett sted i kroppen skaper ringvirkninger i andre kroppsdeler og funksjoner. 

MANUELLTERAPI

790,-/499,-

(Første konsultasjon/oppfølging)

En manuellterapeut er ekspert på undersøkelse, behandling og forebygging av problemer i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Ved behov henviser manuellterapeuter pasientene videre til bildeutredning (røntgen, MRI, CT m.m.) eller til annen spesialist.

KIROPRAKTIKK

750,-/499,-

(Første konsultasjon/oppfølging)

En kiropraktor undersøker, vurderer og behandler plager i muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktorer er primærkontakter i det norske helsevesenet og kan rekvirere røntgen, henvise til spesialist, samt sykemelde ved behov. Vår kiropraktor har spesialkompetanse innen idrettsmedisin og opptrening i forbindelse med skader og plager.

SÅLETILPASNING

1400,-

Såletilpasning kan være aktuelt om du har hulfot, plattfot, mye hard hud på enkelte tær eller sliter med belastningsskader. Smerter i hofte, kne, legg, akilles og/eller ankel kan oppstå som følge av biomekaniske skjevstillinger.

IDRETTSMASSASJE

490,-/820,-

(25 min/50 min)

Idrettsmassage skiller seg ut fra klassisk massasje ved at vi går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har til hensikt å stimulere reparasjonsfasen av skadet og slitent bløtvev, og kan bl.a. bidra til avspenning i muskulatur og økt bevegelse i ledd.

VIDEO-KONSULTASJON

499,-

549kr/mnd

Trening

Atlet Fysio har fokus på kvalitet. Det gjelder både for utstyr, lokaler og fagpersonell. Medlemskapet er eksklusivt for kunder, pasienter, idrettsutøvere og mosjonister med sunne og klare mål for treningen. Vi har pr. idag få plasser igjen da vi ønsker å ha et lavt medlemsantall for å kvalitetssikre  din trening.

Kontakt oss for prøvetime!

PERSONLIG TRENING

790,-/650,-/450,-/900,-

(55 min/45 min/30 min/Duo)

Ved Atlet Fysio er du sikret rask tilgang til dyktige fagpersoner som bistår deg for at du skal lykkes med å nå dine mål, uavhengig av fysisk form og alder. Om du ønsker å trene individuelt, sammen med en venn eller i mindre grupper, så har vi et tilbud for deg. 

En personlig trener ved Atlet Fysio bistår også gjerne med utvikling av treningsprogram og kan veilede deg slik at du blir trygg på utførelsen av øvelser.

Gruppetrening

250,-/2500,-

(Drop-in/10 ganger)

Gruppetrening med hovedfokus på styrke- og kondisjonstrening i form av sirkeltrening. Tilbudet tilpasses slik at alle får utbytte av timen uavhengig av nivå.

Sofiemyr: Torsdag kl. 17:30-18:30.

Bevegelighets-trening

250,-/1500,-

(Per gang/Ved kjøp av 10 ganger)

Fokus på forbedret grunnstyrke, en generelt sterkere kropp, mindre sive muskler og ledd, økt konsentrasjonsevne, bedre søvn og mer energi og overskudd. Øktene gjennomføres uten hjelpemidler og baserer seg på egen kroppsvekt.  

Sofiemyr: Tirsdag kl. 07:00 – 08:00, onsdag kl. 16:30 – 17:30 & 17.30 -18:30.

ATLET CROSSTRAINING

10 ganger 2500,-

Atlet Crosstraining er en time for deg som liker å få mye ut av hever økt. Timen er crossfit-inspirert og passer for alle som ønsker en utfordring. Det fokuseres på full kropp med elementer for å forbedre bevegelighet, styrke og kondisjon. Økten er intensiv og variert med bruk av utstyr.

Sofiemyr: Torsdag kl. 18:00 – 19:00. 

Ungdomstrening

250,-

(Per gang)

Timen er for 8.-10. klassinger. Hovedfokus på styrke- og kondisjonstrening. Treningen tilpasses etter hver enkelt sitt nivå slik at alle kan delta, uansett om man har trent my tidligere eller ikke.

Sofiemyr: Onsdag kl. 16:30.

BEDRiftsTRening

TID OG PRIS Ved forespørsel

Tilpasset trening etter bedriftens ønsker og behov. Velg mellom: rolig bevegelighetstrening, intensiv bootcamp eller styrke- og kondisjonsøkt.

 

SENIORtrening

200,-/1600,-

(Drop-in/for 10 uker)

Sosial gruppetrening for godt voksne med spesielt fokus på å bedre balanse, forebygge fall, minske smerter, øke styrke og dermed øke livskvaliteten. Vi trener i små grupper som gjør at hver enkelt får god oppfølging.

Sofiemyr: Tirsdag kl. 13:00 & torsdag kl. 11:00.

YOGA

200,-

(Per gang)

Lyengaryoga, hvor fokuset er rettet mot presisjon og handlingen i øvelsene (asanas), flyt (vinyasa), restorative og mer statiske bevegelser.

Sofiemyr: August – Desember. 

Mor & Barn Trening

1800,-

(Pakkepris: 8 timer + foredrag)

Det tilbys tre former for trening i forbindelse med fødsel. Trening for gravide skal gjøre deg bedre rustet til fødsel og består av styrkeøvelser som skal gjøre deg trygg på egen kropp. Mor/Barn trening 1 er perfekt for deg som vil finne tilbake til kroppen din etter fødsel, mens Mor/Barn trening 2 er perfekt for deg som nærmer deg slutten av, eller har avsluttet barseltiden. 

Mor/Barn trening – Sofiemyr: Mandag kl. 10:00.
Mor/Barn trening 2 – Sofiemyr: Søndag kl. 10:00.
Trening for gravide – Sofiemyr: Mandag kl. 18:00.

BALANSEKODEN

2800,-

(Pakkepris: 8 kurstimer + 1 individuell time)

Kurs i Balansekoden – Læringsorientert Fysioterapi arrangeres i små grupper på maks 5 personer og ledes av psykomotorisk fysioterapeut Ane Borrebæk. Du lærer verktøy for stressregulering og nærvær. Kurset er godt forankret gjennom pasienterfaringer, teori og forskning. Ingen bivirkninger.

Ønsker du å vite mer om kurset klikk → her!
Les mer om balansekoden → her!

Sofiemyr: Oppstart fortløpende gjennom høsten.

PT & LAG

FOREBYGGENDE
Trening

SKADEFoREBYGGENDE TRENING for lag

Atlet Fysio har god erfaring innen skadeforebyggende trening for prestasjonsutvikling i en rekke idretter. Med spesifikke øvelser som inkluderer balanse-, spenst- og styrkeøvelser kan skader unngås. Vi har i tillegg fokus på at treningen skal utvikle hver enkelt til å bli en bedre spiller.

Pris

Fra 250,- pr. utøver. 

FOREDRAG & KURS

Skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende øvelser går hånd i hånd. Våre foredrag og kurs handler om hvordan integrere fysisk- og forebyggende trening og hva som bør prioriteres. Variert fysisk trening bidrar til en generelt bedre trent kropp som lettere kan motstå skader.

Pris

SCREENING & TESTING

Med økt intensitet og treningsmengde vil risikoen for skade gradvis blir større. En screening gir deg en oversikt over kroppens fleksibilitet, stabilitet og styrke. Hensikten med testene som utføres er å kartlegge ubalanse/“weak links».

Pris

Første gang: 1 390,-/ retest: 1190,-
Lag (over 8 utøvere): 790,- pr. utøver.
Lag u.16: 200,- pr. utøver. 

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 07:00 – 21:00
Tirsdag: 07:00 – 21:00
Onsdag: 07:00 – 21:00
Torsdag: 07:00 – 21:00
Fredag: 07:00 – 18:00
Lørdag: 09:00 – 14:00
Søndag: Stengt