OSTEOPAT & PERSONLIG TRENER

KRISTIAN WELLE GLOMSET

Kristian er osteopat og fysisk trener hos Atlet Fysio. Han jobber med muskel- og skjelettplager og spesielt med rygg, nakke og hodepine. I tillegg  er han også fysisk trener, og jobber mye med 1-1 trening, grupper og lagtrening.

«Personer som kommer til meg er folk med plager og smerter i muskel og skjelettsystemet. Dette kan være alt fra akutte til kroniske plager, og ofte er det rygg, nakke, hodepine, skulder eller skader i forbindelse med trening. Som behandler bruker jeg god tid på å kartlegge smertene, hvorfor disse smertene har utviklet seg og hva slags tilnærming som er best. Med dette i bakhodet vil behandlingen veldig ofte bestå av manuell behandling på benk, i tillegg til øvelser og trening.

Som trener er jeg opptatt av å tilpasse treningen og kostholdet til deg, ditt nivå og dine målsetninger. Personlig trening skal være personlig tilpasset, og det som funker for meg er nødvendigvis ikke rett tilnærming for deg. Forskjellige mennesker har forskjellige målsetninger og treningen med meg gjenspeiler dette, enten du vil bli sterkere, få større muskler, gå ned i vekt, trene for generell helse eller må rehabilitere etter skade. Hos meg får du ingen fancy gimmicks eller trendy metoder, men veiledning basert på tilgjengelig forskning og litteratur, som er tilpasset deg og dine behov.»

UTDANNING
  • Osteopat – Høyskolen Kristiania
  • Personlig trener – Personal Traning School
ERFARING & KURS
  • Hanselmanns PT Course – Menno Hanselmanns
  • FIFA Football Medical Diploma – FIFA
  • Kostholdsveiledning – Personal Traning School
  • Online Training – The Online Trainer Academy