Våre medarbeidere

Espen Calmeyer Hanssen

Espen Calmeyer Hanssen

Idrettsfysioterapeut. E-post: espen@atletfysio.no Tlf: 47276617

Espen er fysioterapeut med idrett som spesialitet. Idag er han engasjert i Helseteamet for landslag på herre- og guttesiden i håndball. I til sammen 10 år var han engasjert ved Olympiatoppen som idrettsmassør, fysioterapeut og/eller fysisk trener. Han har tidligere vært ansvarlig fysioterapeut og basistrener for Norges paralympiske utøvere.

Espen er tidligere profesjonell håndballspiller og spilte fire år i Tyskland frem til 2005. Han har flest junior-landslagskamper gjennom tidene i Norge og fikk med seg fire internasjonale mesterskaper før han av helsemessige årsaker ble tvunget til å legge opp i ung alder. Dette har ført til at han i dag ønsker å bruke mye av arbeidsdagen på å følge opp ”individet” i lagsport.

I 2012 flyttet Espen til Kolbotn og startet samtidig Atlet Fysio AS. Siden oppstart har han jobbet med unge utøvere og idrettslag i lokalsamfunnet. Screening, undersøkelse, behandling og trening av utøvere er en del av hans hverdag. I tillegg er han svært engasjert i forebyggende- og prestasjonsfremmende trening. Han holder kurs og foredrag om temaet både i Atlet Fysio sine lokaler og eksternt hos idrettsklubbene.

Espen er faglig engasjert og deltar på regelmessige kurs, fagdager, konferanser og kongresser. Noen av hans relevante kurs inn mot idrett er:

 • Grunnkurs Idrettsmedisin NIMI; Trinn I, II og III
 • Regelmessige interne kurs gjennom Olympiatoppen og Helseteam håndball-landslag.
 • Nålebehandling trinn I og II
 • Kinesiotaping trinn I og II
 • Antidoping kurs
 • Skulderrehabilitering med Ann Cools (internasjonalt en av de mest anerkjente skulderspesialistene)
 • 3D Functional Performance med – En integrert og funksjonell tilnærming til testing, trening og rehabilitering
 • Årlig deltakelse ved idrettsmedisinsk høstkongress med internasjonalt anerkjente foredrags- og kursholdere.


Kristian Brudeseth Ruud

Kristian Brudeseth Ruud

Manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. E-post: kristian@atletfysio.no Tlf: 95964635

Kristian er manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. Han har grunnutdannelsen som fysioterapeut fra Danmark og videreutdannelse i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole og manuellerapi fra Universitetet i Bergen.

Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet.I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.

Kristian har gjennom sin mastergrad i idrettsfysioterapi og arbeidserfaring fra støtteapparatet i Vålerenga fotball og skøytelandslaget fått sin spesialisttittel.

Han har spesielt fordypet seg i fremre korsbåndskader og behandling av pasienter med langvarige nakkeplager i sine to masteroppgaver. Han har bred klinisk erfaring fra toppidrett til pasienter med langvarige smerte og funksjonsnedsettelser.

Fra tidligere har han jobbet på nevrologisk avdeling ved sykehus, innen postoperativ rehabilitering og behandling av pasienter med reumatiske plager. Kristian drar stor nytte av sin brede erfaring og ser på dette som en styrke i møtet med pasienter på alle nivå.

Kristian har sammen med Espen Hanssen og Jørgen H. Aasen bygget opp Atlet Fysio slik det fremstår i dag. Vi har et felles ønske om å spre gleden av fysisk aktivitet og bruker dette i behandling, forebyggende- og prestasjonsfremmende trening.


Audun Vestmoen

Audun Vestmoen

Menuellterapeut. E-post: audun@atletfysio.no Tlf: 99596887

Audun Vestmoen er utdannet fysioterapeut fra København. Han har studert til Manuellterapi på University of Queensland i Brisbane, Australia.

Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet. I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.

Han har vært medisinsk koordinator for Strømsgodset Fotball, fysioterapeut for det Danske Rugbylandslaget og flere danske fotballklubber. Dette har gitt dybdegående kunnskap om screening, skadeforebyggende trening, diagnostisering og opptrening av idrettsskader.

Audun har jobbet på klinikk i flere år og har interesse og kompetanse innenfor akutte og langvarige smerter. Han har blitt undervist og arrangert kurs om nakke, hodepine og whiplash sammen med professor Gwendolen Jull, som er en av verdens fremste fysioterapeuter innenfor dette området.

Han er faglig engasjert og holder seg løpende oppdatert via kurs og konferanser. Han har undervist på fysioterapiskolen i København og underviser på kurser i Norge og Danmark.

Audun behandler idrettsskader, kroniske smertepasienter, post-operative og alminnelige muskel-skjellet plager.

Jørgen Aasen

Jørgen Aasen

Fysisk trener. E-post: jorgen@atletfysio.no Tlf: 97120079


Jørgen er konkurrerende utøver i styrkeløfter og jobber som personlig trener, idrettscoach og foredragsholder. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole med en bachelorgrad i Idrettsvitenskap.

Hans lidenskap for prestasjonsfremmende trening kommer godt frem i hans arbeid som idrettscoach og foredragsholder.

I hans rolle som personlig trener jobber han for å motivere og gi økt treningsglede gjennom å presse kundens grenser både mentalt og fysisk. Hans langsiktige mål er å innarbeide en bedret treningsforståelse, økt kunnskapsnivå og varig treningsglede hos kunden. Med tett oppfølging og fokus på individualisering vil dere sammen jobbe for å nå dine mål.


Jonathan Orvik Giladi

Jonathan Orvik Giladi

Fysioterapeut. E-post: jonathan@atletfysio.no Tlf: 92215173


Jonathan Orvik Giladi er fysioterapeut og en del av det medisinske teamet rundt de yngre herrelandslagene i håndball hvor han regelmessig bistår under treningssamlinger og mesterskap. Han har selv vært aktiv fotballspiller, og har gjennom utdanningen fått praksiserfaring fra fotball på tippeliganivå.

Jonathan har stor interesse og erfaring med trening både som forebyggende, rehabiliterende og prestasjonsfremmende tiltak. Utredning og behandling av både akutte og langvarige smertetilstander i knær, skuldre og rygg er felt som interesserer han spesielt. Han har videreutdanning innen Ortopedisk Medisin i tillegg til en rekke kurs innen undersøkelse og behandling av langvarig smerteproblematikk og smertebehandling med nåler.

Han tilstreber å kunne tilby evidensbasert fysioterapi og oppdaterer seg regelmessig med kurs, seminarer og faglitteratur


Herman Hernæs. Foto: Andreas Birger Johansen/NIH

Herman Hernæs. Foto: Andreas Birger Johansen/NIH

Personlig trener. E-post: herman.hernaes@gmail.com Tlf: 41604232

Herman Hernæs er fysisk trener og har ansvar for flere av idrettslagene ved Atlet Fysio. Vi kjenner få med så god kroppsbeherskelse.

Herman mener nøkkelen til treningsglede ligger i å kunne ha det gøy på hver trening, og håper at «Ukas utfordring» på vår facebookside kan være til inspirasjon for våre medlemmer.

Herman:

 • er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, både som lektor (faglærer i kroppsøving og idrettsfag) og med mastergrad i idrettsbiomekanikk og fysiologi ved seksjon for fysisk prestasjonsevne.
 • har gjennom hele oppveksten spilt fotball, og i tillegg vært innom svært mange andre idretter. Håndball, friidrett og taekwondo er tre eksempler som viser noe av bredden i det han har drevet med.
 • har de senere år drevet med mye styrketrening, og er svært opptatt av å grundig analysere og tilpasse bevegelser for en optimal prestasjon og for å unngå skader.
 • har trent mye baseløft (knebøy, markløft og benkpress) i tillegg til at han er svært glad i å prøve seg på kroppsvektøvelser, «calisthenics» og er også inspirert av turnøvelser.
 • skrev masteroppgave om hoppegenskaper og muskel-sene funksjon hos en gruppe Maasaier i Tanzania. Har senere vært ansatt som vitenskapsassistent i prosjektet. Andre prosjekter han har jobbet for inkluderer i tillegg til at han har jobbet som styrketrener for en gruppe i «Tine»-prosjektet, og medhjelper for datainnsamling i et prosjekt som omfatter bruk at «catapult» (brukes for å få informasjon om bevegelsesmønster, arbeidsmengde, antall akselerasjoner osv. hos håndballspillere).
 • har også undervist i deler av kurs i anatomi og kurs i biomekanikk og forskningsmetoder ved NIH.


Svein Erik Gjøsund

Svein Erik Gjøsund

Personlig trener og kostholdsveileder. E-post: svein@atletfysio.no Tlf: 45809087


Svein er en lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert person som gir mye av seg selv til de menneskene han samarbeider med. Han er opptatt av god kommunikasjon med en tett dialog. Tillit mellom partene er i sentrum. Svein ser viktigheten av en aktiv læreprosess. Han bruker flittig ulike verktøy for å invitere klienter til å finne sine egne svar, eller til å utfordre sin egen tankeprosess.

FOKUSOMRÅDE: – Jeg arbeider i hovedsak med personer som ønsker en livsstilsendring. Personer som er nybegynnere i styrketrening, eller som har prøvd å endre kroppsvekten sin uten hell. Dette er det jeg har spesialisert meg på de siste 6 årene. Når det er sagt har jeg mye erfaring i samarbeid med personer som har ønske om å ta styrken til det neste nivået, utvikle teknikken sin i baseløftene eller utvikle muskelmassen sin.

BRED BAKGRUNN ERNÆRING: – Med en fordypning i ernæring har han et godt grunnlag til å veilede personer gjennom ulike problemstillinger relatert til kostholdet. Med forståelse for viktigheten av bakgrunnen for valgene vi tar har han stor suksess med liten eller stor livsstilsendring.

PÅ TVERS AV LANDET: – Jeg har flerårig erfaring som veileder for over 100 personer de siste årene både via nett, såvel som stedlig. Dette har gitt meg en stor fordel; jeg har fått en bred bakgrunn med mange ulike personer og mange interessante problemstillinger.

BEDRIFTER: – Jeg har startet flere bedrifter med fokus på trenings- og kostholdsrelatert informasjonsformidling, livsstil, trenings- og kostholdsveiledning. Dette har plassert meg i en posisjon hvor jeg har vært så heldig å komme i kontakt med mange dyktige personer. Dette har hjulpet meg å utvikle min egen praksis – noe alle mine klienter får oppleve fruktene av.

STYRKELØFT: – I tillegg til å arbeide med livsstilsendring trener jeg også flere styrkeløftere. Dette er idretten jeg selv er involvert i. I denne idretten spesialiserer man seg i de tre øvelsene knebøy, benkpress og markløft.

UTDANNING: PT-sertifisering, Active Education, 2010. B.Sc Ernæring, Bjørknes Høyskole, 2011-2014.

ERFARING: Medeier og ernæringsansvarlig Webcoaching AS, 2014-2016. Medeier og ernæringsansvarlig Styrkebror AS, 2016-. Medeier Fast Form, 2012-2014. Personlig trener, Elixia, 2010-2011. Personlig trener, Optimal Trening, 2012-2016.


Roy Jonasson

Roy Jonasson

Idrettsmassør. E-post: roy.jonasson@gmail.com Tlf: 99153121


Et av våre nyeste tilskudd er massasjeterapeut Roy Jonasson.
Roy har lang erfaring med både toppidrettsutøvere og «mannen i gata».

Som tidligere massør ved Olympiatoppen og med flere års erfaring som massasjeterapeut for Vålerenga Fotball vet han hva som skal til for å hjelpe deg som er idrettsutøver. Han har også jobbet flere år som personlig trener.

Roy er en populær mann så det må planlegges noen dager i forveien for å få time hos ham.


Tone Beddari Blackstad

Tone Beddari Blackstad

Fysioterapeut MNFF under spesialisering i psykomotorisk fysioterapi. E-post: tone@atletfysio.no Tlf: 97603626

Tone er fysioterapeut under videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Hun tok sin grunnutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2013. Etter dette har hun jobbet innenfor privat praksis i Osloregionen, hvor hennes fokusområde har vært behandling av muskel- og skjelettsystemet og langvarige smertetilstander.
Som psykomotorisk fysioterapeut ser Tone lokale problemer i sammenheng med kroppen som helhet. En psykomotorisk fysioterapeut er opptatt av hvordan endringer ett sted i kroppen skaper ringvirkninger i andre kroppsdeler og funksjoner. Kroppen betraktes som bærer av liv og historie, og det tas utgangspunkt i at kropp og følelser står i et gjensidighetsforhold til hverandre. I behandlingen spiller man derfor bevisst på at kroppen både uttrykker og regulerer følelser. Behandlingen baserer seg på et samarbeid mellom terapeut og pasient.
Psykomotorisk fysioterapi passer for eksempel for deg som sliter med:
– Smertetilstander
– Stresstilstander
– Slitenhet og utmattelsesplager
– Søvnproblemer
Tone tar imot pasienter til dette både med og uten henvisning. Behandlinger uten henvisning betales i sin helhet av pasienten. Hun tar også imot pasienter til normal fysioterapibehandling uten henvisning. Hun har bred idrettserfaring med hovedvekt på styrkeidrett, erfaring som personlig trener, og som gruppeinstruktør i sal og basseng.


Heidi Groth

Heidi Groth

Instruktør i Tacfit og slyngetrening. E-post: heidigroth83@gmail.com Tlf: 95071326

Heidi er en av våre fysiske trenere på Atlet Fysio, og har PT-grupper i Tacfit og TRX (slyngetrening).

Heidi jobber til daglig som fengselsinspektør, og er derfor kun på Atlet på kveldstid.
Hun er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har fokus på å tilpasse øvelser og gi individuell oppfølging til kundene. Hun legger inn mye mobilitet i øktene, og er opptatt av at kroppen skal være varm og klar for økten før hun setter i gang. Man forlater heller aldri Heidi sine timer med høy puls, da hun legger inn mobilitets-og kompensasjonsøvelser etter endt økt.
Heidi har spilt håndball i over 15 år, drevet med kickboxing og ordinær styrketrening.
Hun har siden 2011 trent funksjonell trening, i hovedsak tacfit, noe som har blitt hennes lidenskap.

Heidi er stadig på reisefot, og har gjennomført en rekke kurs i inn- og utland, -i hovedsak knyttet opp mot tacfit.
«Muskelstyrke er ingen styrke, om man ikke er mobil og kan bevege kroppen riktig.
Jeg liker å følge kunder over tid, for å bli kjent med styrker og svakheter så treningen kan tilpasses individuelt.»

 • Sertifisert instruktør i Kettlebells (2013)
 • Sertifisert instruktør (field instructor)i tacfit (2014)
 • Sertifisert instruktør i trx (2015)


Henrik Aukland

Henrik Aukland

Personlig trener . E-post: henrik@atletfysio.no Tlf: 40167162


Henrik har bred erfaring og de siste fire årene har han jobbet fulltid som personlig trener. Han har alltid vært svært aktiv selv, deriblant innen basketball, friidrett og fotball. I senere tid har fokuset ligget på styrke & atletisk prestasjon. Henrik setter kvalitet foran kvantitet og er svært grundig i det han driver med.

Henrik har spesialisert seg i å trene mennesker i næringslivet med en hektisk hverdag og som ønsker å få mest ut av treningen i den tiden de har tilgjengelig.


Anita Tonne

Anita Tonne

Gruppeinstruktør. E-post: anita@thecorebar.com, tlf; 47 90 00 28

Instruktør i vårt nye spesialtilpassede kurs for Idrettsutøvere, styrketrenere, de som løper, sykler mye eller generelt trener aktivt. Kurset har som formål å gjøre utøveren mindre stiv og mer smidig for å redusere risikoen for skader samt bli bedre i den idretten eller treningen vedkommende bedriver aktivt med til daglig.

Anita er en erfaren trener, gruppeinstruktør og kursholder nasjonalt og internasjonalt. Hun er blant annet kjent for å ha grunnlagt og utviklet «The Corebar» som av Norges Idrettshøyskole er det eneste norske treningskonseptet som har fått tildelt prisen for «Årets Treningskonsept».

«Jeg er genuint opptatt av at du skal synes det er gøy å trene sammen med meg og resten av gruppa. Du skal glede deg til hver uke! Jeg elsker å trene grupper fordi det å trene samme skaper en helt unik energi som motiverer alle i gruppa til å ta i mer. Det blir det magiske treningsresultater av!»

For mer informasjon kontakt Anita Tonne direkte.


Marko Bontenbal

Marko Bontenbal

Personlig trener. E-post: bontenbal.performance@gmail.com Tlf: 40044576


Fysisk trener ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum og for Drammen HK i Toppserien. Marko har utdannelsen sin fra Aalborg Sportshøyskole. I tillegg til å ha jobbet som assisterende fysisk trener for Aalborg håndball, har han vært trener for danske paralympiske utøvere. Tidligere var han aktiv i styrkeløft på elitenivå.

Ved Atlet Fysio trener Marko idrettslag, men ønsker også å fylle opp et par timer før og etter disse treningene med PT- timer. Så det er bare å ta kontakt om du ønsker veiledning av en svært anerkjent og dedikert fysisk trener.