Våre medarbeidere

Espen Calmeyer Hanssen

Espen Calmeyer Hanssen

Idrettsfysioterapeut

Espen er fysioterapeut med idrett som spesialitet. Til sammen 10 år var han engasjert ved Olympiatoppen som idrettsmassør, fysioterapeut og/eller fysisk trener. Han har tidligere vært ansvarlig fysioterapeut og basistrener for Norges paralympiske utøvere.
Kristian Brudseth Ruud

Kristian Brudseth Ruud

Manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF

Kristian er manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. Han har grunnutdannelsen som fysioterapeut fra Danmark og videreutdannelse i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole og manuellerapi fra Universitetet i Bergen.
Audun Vestmoen

Audun Vestmoen

Manuellterapeut

Audun Vestmoen er utdannet fysioterapeut fra København. Han har studert til Manuellterapi på University of Queensland i Brisbane, Australia. Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet. I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.
Henriette Svanes

Henriette Svanes

Fysioterapeut og personlig trener

Bachelor i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus ´16. Tidligere aktiv håndballspiller i Oppegård og Kolbotn. Interesse for idrettsskader, samt prestasjonsfremmende trening og var delaktig i fysioterapiteamet rundt Århus herrelag i Danmark under utvekslingsperiode der.
Silje Marie Aarflot-Nyrud

Silje Marie Aarflot-Nyrud

Fysioterapeut og gruppeinstruktør

Silje Marie er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo og Akershus. I løpet av studietiden rakk hun å få to barn og har brukt mye tid på å sette seg inn i bekkenbunnstrening og andre plager som kommer med og etter fødsel. Dette har hun valgt å sette fokus på i sine mor barn (MoBa) timer, som hun har en gang i uken ved Atlet.
Jonathan Orvik Giladi

Jonathan Orvik Giladi

Fysioterapeut

Jonathan Orvik Giladi er fysioterapeut og en del av det medisinske teamet rundt de yngre herrelandslagene i håndball hvor han regelmessig bistår under treningssamlinger og mesterskap. Han har selv vært aktiv fotballspiller, og har gjennom utdanningen fått praksiserfaring fra fotball på tippeliganivå.
Tone Beddari Blackstad

Tone Beddari Blackstad

Fysioterapeut MNFF

Tone er fysioterapeut under videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Hun tok sin grunnutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2013. Etter dette har hun jobbet innenfor privat praksis i Osloregionen, hvor hennes fokusområde har vært behandling av muskel- og skjelettsystemet og langvarige smertetilstander.
Jørgen Aasen

Jørgen Aasen

Fysisk trener

Jørgen er konkurrerende utøver i styrkeløfter og jobber som personlig trener, idrettscoach og foredragsholder. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole med en bachelorgrad i Idrettsvitenskap. Hans lidenskap for prestasjonsfremmende trening kommer godt frem i hans arbeid som idrettscoach og foredragsholder. I hans rolle som personlig trener jobber han for å motivere og gi økt treningsglede gjennom å presse kundens grenser både mentalt og fysisk.
Herman Hernæs

Herman Hernæs

Personlig trener

Herman Hernæs er fysisk trener og har ansvar for flere av idrettslagene ved Atlet Fysio. Vi kjenner få med så god kroppsbeherskelse. Herman mener nøkkelen til treningsglede ligger i å kunne ha det gøy på hver trening, og håper at «Ukas utfordring» på vår facebookside kan være til inspirasjon for våre medlemmer. Herman: er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, både som lektor (faglærer i kroppsøving og idrettsfag) og med mastergrad i idrettsbiomekanikk og fysiologi ved seksjon for fysisk prestasjonsevne.
Roy Jonasson

Roy Jonasson

Idrettsmassør

Et av våre nyeste tilskudd er massasjeterapeut Roy Jonasson. Roy har lang erfaring med både toppidrettsutøvere og «mannen i gata». Som tidligere massør ved Olympiatoppen og med flere års erfaring som massasjeterapeut for Vålerenga Fotball vet han hva som skal til for å hjelpe deg som er idrettsutøver.
Svein Erik Gjøsund

Svein Erik Gjøsund

Personlig trener og kostholdsveileder

Svein er en lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert person som gir mye av seg selv til de menneskene han samarbeider med. Han er opptatt av god kommunikasjon med en tett dialog. Tillit mellom partene er i sentrum. Svein ser viktigheten av en aktiv læreprosess.
Anita Tonne

Anita Tonne

Gruppeinstruktør

Instruktør i vårt nye spesialtilpassede kurs for Idrettsutøvere, styrketrenere, de som løper, sykler mye eller generelt trener aktivt. Kurset har som formål å gjøre utøveren mindre stiv og mer smidig for å redusere risikoen for skader samt bli bedre i den idretten eller treningen vedkommende bedriver aktivt med til daglig.
Bente B. Lund

Bente B. Lund

Instruktør i Tacfit og yoga

Bente har små PT grupper i Tacfit og yoga. Bente er genuint opptatt av å «se deg», at du skal kjenne treningsglede og mestringsfølelse. Gruppene til Bente kjennetegnes av god takhøyde hvor latteren sitter løst, noe som er medvirkende årsak til at deltakerne kommer tilbake, gang på gang. Tacfit guppene har fokus på styrke, balanse, mobilitet, skadeforebygging og funksjonelle bevegelser.
Henrik Aukland

Henrik Aukland

PT, Mini gruppe og bedrifts trener

Henrik Aukland har en 5 års erfaring med å jobbe som personlig trener. I tillegg til dette kommer Henrik fra en idretts bakgrunn hvor han har drevet med friidrett, basketball og fotball, hvor basketball var hans sterkeste styrke. i Voksen alder har Henrik konkurrert i fitness, hinderløp, styrkeløft og nå Crossfit. Han har som ambisjon å komme i Norgestoppen i Crossfit, og jobber iherdig for dette.
Heidi Brandtenborg

Heidi Brandtenborg

Instruktør i Tacfit og slyngetrening

Heidi er en av våre fysiske trenere på Atlet Fysio, og har PT-grupper i Tacfit og TRX (slyngetrening). Heidi jobber til daglig som fengselsinspektør, og er derfor kun på Atlet på kveldstid. Hun er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har fokus på å tilpasse øvelser og gi individuell oppfølging til kundene. Hun legger inn mye mobilitet i øktene, og er opptatt av at kroppen skal være varm og klar for økten før hun setter i gang.
Marko Bontenbal

Marko Bontenbal

Personlig trener

Fysisk trener ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum og for Drammen HK i Toppserien. Marko har utdannelsen sin fra Aalborg Sportshøyskole. I tillegg til å ha jobbet som assisterende fysisk trener for Aalborg håndball, har han vært trener for danske paralympiske utøvere.
Ole Martin Viken

Ole Martin Viken

Fysisk trener, fysioterapeut og massør

Nå har ”Mannen i gata” en sjelden mulighet til å få veiledning av en fysisk trener med en merittliste få har maken til. Har du et ønske om å bli en sprekere utgave av deg selv? Vil du ha utbytte av styrketreningen samt forbedre kostholdet? Da er Ole sannsynligvis den optimale veileder for deg.

Erik Solbakken

Erik Solbakken

Massasjeterapeut

Erik jobber som massasjeterapeut, og studerer videreutdanning i osteopati ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg til bachelorgrad i osteopati har han kurs i massasje fra Axelsons Body Work School og Norwegian Massage System.
Behandlingen tilpasses alltid den enkelte, da ingen er like og har ulike behov.