Våre medarbeidere

Espen Calmeyer Hanssen

Espen Calmeyer Hanssen

Idrettsfysioterapeut

Tlf: 472 76 617
Mail: espen@atletfysio.no

Espen er fysioterapeut med idrett som spesialitet. Til sammen 10 år var han engasjert ved Olympiatoppen som idrettsmassør, fysioterapeut og/eller fysisk trener. Han har tidligere vært ansvarlig fysioterapeut og basistrener for Norges paralympiske utøvere.

Kristian Brudseth Ruud

Kristian Brudseth Ruud

Manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF

Tlf: 959 64 635
Mail: kristian@atletfysio.no

Kristian er manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. Han har grunnutdannelsen som fysioterapeut fra Danmark og videreutdannelse i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole og manuellerapi fra Universitetet i Bergen.

Audun Vestmoen

Audun Vestmoen

Manuellterapeut

Tlf: 995 96 887
Mail: audun@atletfysio.no

Audun Vestmoen er utdannet fysioterapeut fra København. Han har studert til Manuellterapi på University of Queensland i Brisbane, Australia. Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet. I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.

Henriette Svanes

Henriette Svanes

Fysioterapeut og personlig trener

Tlf: 994 10 313
Mail: henriette@atletfysio.no

Bachelor i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus ´16. Tidligere aktiv håndballspiller i Oppegård og Kolbotn. Interesse for idrettsskader, samt prestasjonsfremmende trening og var delaktig i fysioterapiteamet rundt Århus herrelag i Danmark under utvekslingsperiode der.

Silje Marie Aarflot-Nyrud

Silje Marie Aarflot-Nyrud

Fysioterapeut og gruppeinstruktør

Tlf: 922 41 624
Mail: saarflot@gmail.com

Silje Marie Aarflot-Nyrud er to barns mor og elsker å løpe, særlig ingierkollen opp. Hun er utdannet danser og musikalartist fra London, fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo og Akershus og gruppeinstruktør fra Sats Elixia innen disipliner som: Pilates, pilates ball, body balance, piloxing, styrke og core, og cardio energy.

I dag jobber hun som fysioterapeut for operaens ballettskole og her på Atlet fysio.

Tone Beddari Blackstad

Tone Beddari Blackstad

Fysioterapeut MNFF

Tlf: 976 03 626
Mail: tone@atletfysio.no

Tone er fysioterapeut under videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Hun tok sin grunnutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2013. Etter dette har hun jobbet innenfor privat praksis i Osloregionen, hvor hennes fokusområde har vært behandling av muskel- og skjelettsystemet og langvarige smertetilstander.

Erik Solbakken

Erik Solbakken

Osteopat og massør

Tlf: 959 84 008
Mail
: eriksolbakken.mail@gmail.com

Erik jobber som osteopat og massør. Han har tittelen Osteopat D.O MNOF etter 4 årig utdanning ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg til dette har han kurs i massasje fra Axelsons Body Work School og Norwegian Massage System.
Behandlingen tilpasses alltid den enkelte, da ingen er like og har ulike behov.

Tarjei Madslien Balsvik

Tarjei Madslien Balsvik

Fysioterapeut

Tlf: 48293030
Mail
tmb.fysioterapi@gmail.com

Tarjei er utdannet fysioterapeut fra UC Syddanmark. Han er opptatt av å holde seg oppdatert og har tatt kurs innen blant annet skulderproblematikk, rygg og kneskader, samt løpeskader og løpestilsanalyse. Tarjei har erfaring med undersøkelse og behandling av personer i alle aldre, med akutte så vel som langvarig problematikk.

Roy Jonasson

Roy Jonasson

Idrettsmassør

Roy har lang erfaring med både toppidrettsutøvere og «mannen i gata». Som tidligere massør ved Olympiatoppen og med flere års erfaring som massasjeterapeut for Vålerenga Fotball vet han hva som skal til for å hjelpe deg som er idrettsutøver.

Svein Erik Gjøsund

Svein Erik Gjøsund

Personlig trener og kostholdsveileder

Tlf: 458 09 087
Mail: svein@svegjo.no 

Svein er en lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert person som gir mye av seg selv til de menneskene han samarbeider med. Han er opptatt av god kommunikasjon med en tett dialog. Tillit mellom partene er i sentrum. Svein ser viktigheten av en aktiv læreprosess.

Jørgen Aasen

Jørgen Aasen

Fysisk trener

Tlf: 971 20 079
Mail: jorgen@atletfysio.no

 

Jørgen er konkurrerende utøver i styrkeløfter og jobber som personlig trener, idrettscoach og foredragsholder. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole med en bachelorgrad i Idrettsvitenskap. Hans lidenskap for prestasjonsfremmende trening kommer godt frem i hans arbeid som idrettscoach og foredragsholder. I hans rolle som personlig trener jobber han for å motivere og gi økt treningsglede gjennom å presse kundens grenser både mentalt og fysisk.

Herman Hernæs

Herman Hernæs

Personlig trener

Tlf: 416 04 232
Mail: herman.hernaes@gmail.com

Herman Hernæs er fysisk trener og har ansvar for flere av idrettslagene ved Atlet Fysio. Vi kjenner få med så god kroppsbeherskelse. Herman mener nøkkelen til treningsglede ligger i å kunne ha det gøy på hver trening, og håper at «Ukas utfordring» på vår facebookside kan være til inspirasjon for våre medlemmer. Herman: er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, både som lektor (faglærer i kroppsøving og idrettsfag) og med mastergrad i idrettsbiomekanikk og fysiologi ved seksjon for fysisk prestasjonsevne.

Henrik Aukland

Henrik Aukland

PT, Mini gruppe og bedrifts trener

Tlf: 401 67 162
Mail: henrik@atletfysio.no
Henrik Aukland har en 5 års erfaring med å jobbe som personlig trener. I tillegg til dette kommer Henrik fra en idretts bakgrunn hvor han har drevet med friidrett, basketball og fotball, hvor basketball var hans sterkeste styrke. i Voksen alder har Henrik konkurrert i fitness, hinderløp, styrkeløft og nå Crossfit. Han har som ambisjon å komme i Norgestoppen i Crossfit, og jobber iherdig for dette.

Bente B. Lund

Bente B. Lund

Instruktør i Tacfit og yoga

Bente har små PT grupper i Tacfit og yoga. Bente er genuint opptatt av å «se deg», at du skal kjenne treningsglede og mestringsfølelse. Gruppene til Bente kjennetegnes av god takhøyde hvor latteren sitter løst, noe som er medvirkende årsak til at deltakerne kommer tilbake, gang på gang. Tacfit guppene har fokus på styrke, balanse, mobilitet, skadeforebygging og funksjonelle bevegelser.

Anita Tonne

Anita Tonne

Gruppeinstruktør

Instruktør i vårt nye spesialtilpassede kurs for Idrettsutøvere, styrketrenere, de som løper, sykler mye eller generelt trener aktivt. Kurset har som formål å gjøre utøveren mindre stiv og mer smidig for å redusere risikoen for skader samt bli bedre i den idretten eller treningen vedkommende bedriver aktivt med til daglig.

Heidi Brandtenborg

Heidi Brandtenborg

Instruktør i Tacfit og slyngetrening

Heidi er en av våre fysiske trenere på Atlet Fysio, og har PT-grupper i Tacfit og TRX (slyngetrening). Heidi jobber til daglig som fengselsinspektør, og er derfor kun på Atlet på kveldstid. Hun er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har fokus på å tilpasse øvelser og gi individuell oppfølging til kundene. Hun legger inn mye mobilitet i øktene, og er opptatt av at kroppen skal være varm og klar for økten før hun setter i gang.

SIV juvang Olaussen

SIV juvang Olaussen

Gruppeinstruktør

Tlf: 934 50 700
Mail: siv@atletfysio.no

Siv har lang erfaring med instruksjon for både voksne og barn innen kampsport, dans, styrke og stretching.
Hun er tidligere danser med 9 NM gull, trent kampsport i over 20 år og har svart belte i Taekwondo!
Nå har hun på vegne av Atlet Fysio flere timer i uken med Seniortrening på Oppegård seniorsenter som holdes i Kolben. Der har hun i tillegg også en time ‘Zumba Gold’. På Atlet Fysio har hun favoritt-timen sin: ‘Slag og Spark-på puter’ .

Vigdis Vilje skråning

Vigdis Vilje skråning

Yogalærer

Tlf: 982 41 963
Mail: vigdizen@yahoo.no

Vigdis har selv praktisert yoga i over 20 år. Hun jobbet før som danser i Nasjonalballetten ved den Norske Opera, og senere som freelance.

Hun begynte å undervise i Iyengaryoga etter en treårig utdannelse i Gøteborg. De siste 11 årene har hun økt sin kunnskap og videreutdannet seg hos lærere i England, Frankrike og India.

Hennes mål i klassene er å veilede utøverne, og gi den utfordringen som hver enkelt har behov for både mentalt og fysisk. Motto til Vigdis er «Det er aldri for sent å begynne med yoga, det er for sent å ikke begynne med yoga.»