Våre medarbeidere

Espen Calmeyer Hanssen

Espen Calmeyer Hanssen

Fysioterapeut og daglig leder

Tlf: 472 76 617
Mail: espen@atletfysio.no

Espen er fysioterapeut med idrett som spesialitet og en del av Idrettens Helsesenter sitt kvalitetssikrede behandlingsnettverk. I til sammen 10 år var han engasjert ved Olympiatoppen hvor han blant annet var fysioterapeut og basistrener for Norges paralympiske utøvere.

Kristian Brudseth Ruud

Kristian Brudseth Ruud

Manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF

Tlf: 959 64 635
Mail: kristian@atletfysio.no

Kristian er manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. Han har grunnutdannelsen som fysioterapeut fra Danmark og videreutdannelse i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole og manuellerapi fra Universitetet i Bergen.

Audun Vestmoen

Audun Vestmoen

Manuellterapeut

Tlf: 995 96 887
Mail: audun@atletfysio.no

Audun Vestmoen er utdannet fysioterapeut fra København. Han har studert til Manuellterapi på University of Queensland i Brisbane, Australia. Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet. I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.

Henriette Svanes

Henriette Svanes

Fysioterapeut og personlig trener

Tlf: 994 10 313
Mail: henriette@atletfysio.no

Bachelor i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus ´16. Tidligere aktiv håndballspiller i Oppegård og Kolbotn. Interesse for idrettsskader, samt prestasjonsfremmende trening og var delaktig i fysioterapiteamet rundt Århus herrelag i Danmark under utvekslingsperiode der.

Tone Beddari Blackstad

Tone Beddari Blackstad

Fysioterapeut MNFF

Tlf: 976 03 626
Mail: tone@atletfysio.no

Tone er fysioterapeut under videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Hun tok sin grunnutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2013. Etter dette har hun jobbet innenfor privat praksis i Osloregionen, hvor hennes fokusområde har vært behandling av muskel- og skjelettsystemet og langvarige smertetilstander.

Erik Solbakken

Erik Solbakken

Osteopat og massør

Tlf: 959 84 008
Mail
: eriksolbakken.mail@gmail.com

Erik jobber som osteopat og massør. Han har tittelen Osteopat D.O MNOF etter 4 årig utdanning ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I tillegg til dette har han kurs i massasje fra Axelsons Body Work School og Norwegian Massage System.
Behandlingen tilpasses alltid den enkelte, da ingen er like og har ulike behov.

Elena Bostad Manikov

Elena Bostad Manikov

Fysioterapeut

Tlf: 98651187
Mail: elena@atletfysio.no 

Elena er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). I tillegg har hun en bachelor i klassisk ballett fra Kunsthøgskolen i Oslo og er genuint interessert i dans.
Hun har samtlige kurs innenfor sitt fagfelt og tilstreber å holde seg faglig oppdatert for å kunne tilby evidensbasert fysioterapi.
Elena har spesielt stor interesse for idrettsskader, prestasjonsfremmende trening og generell fysisk aktivitet.

Michael Kleppen

Michael Kleppen

Kiropraktor og idrettsfysiolog

Tlf: 984 89 589
Mail
: michael@atletfysio.no

Michael er utdannet kiropraktor og har i tillegg en mastergrad i fysisk prestasjonsevne fra NIH. Han har idrettsmedisin og fysisk prestasjon som hovedkompetanse, spesielt hvordan man bør trene etter en skade for å komme seg raskt og trygt tilbake til idretten. Michael er også primærkontakt innen som betyr at han kan henvise til legespesialister og bildediagnostikk ved behov.

Svein Erik Gjøsund

Svein Erik Gjøsund

Personlig trener og kostholdsveileder

Tlf: 458 09 087
Mail: svein@svegjo.no 

Svein er en lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert person som gir mye av seg selv til de menneskene han samarbeider med. Han er opptatt av god kommunikasjon med en tett dialog. Tillit mellom partene er i sentrum. Svein ser viktigheten av en aktiv læreprosess.

Herman Hernæs

Herman Hernæs

Personlig trener

Tlf: 416 04 232
Mail: herman.hernaes@gmail.com

Herman Hernæs er fysisk trener og har ansvar for flere av idrettslagene ved Atlet Fysio. Vi kjenner få med så god kroppsbeherskelse. Herman mener nøkkelen til treningsglede ligger i å kunne ha det gøy på hver trening, og håper at «Ukas utfordring» på vår facebookside kan være til inspirasjon for våre medlemmer. Herman: er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, både som lektor (faglærer i kroppsøving og idrettsfag) og med mastergrad i idrettsbiomekanikk og fysiologi ved seksjon for fysisk prestasjonsevne.

Jørgen Aasen

Jørgen Aasen

Fysisk trener

Tlf: 971 20 079
Mail: jorgen@atletfysio.no

Jørgen er konkurrerende utøver i styrkeløfter og jobber som personlig trener, idrettscoach og foredragsholder. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole med en bachelorgrad i Idrettsvitenskap. Hans lidenskap for prestasjonsfremmende trening kommer godt frem i hans arbeid som idrettscoach og foredragsholder. I hans rolle som personlig trener jobber han for å motivere og gi økt treningsglede gjennom å presse kundens grenser både mentalt og fysisk.

Bente B. Lund

Bente B. Lund

Instruktør i Tacfit og yoga

Bente har små PT grupper i Tacfit og yoga. Bente er genuint opptatt av å «se deg», at du skal kjenne treningsglede og mestringsfølelse. Gruppene til Bente kjennetegnes av god takhøyde hvor latteren sitter løst, noe som er medvirkende årsak til at deltakerne kommer tilbake, gang på gang. Tacfit guppene har fokus på styrke, balanse, mobilitet, skadeforebygging og funksjonelle bevegelser.

Anita Tonne

Anita Tonne

Gruppeinstruktør

Instruktør i vårt nye spesialtilpassede kurs for Idrettsutøvere, styrketrenere, de som løper, sykler mye eller generelt trener aktivt. Kurset har som formål å gjøre utøveren mindre stiv og mer smidig for å redusere risikoen for skader samt bli bedre i den idretten eller treningen vedkommende bedriver aktivt med til daglig.

Heidi Brandtenborg

Heidi Brandtenborg

Instruktør i Tacfit og slyngetrening

Heidi er en av våre fysiske trenere på Atlet Fysio, og har PT-grupper i Tacfit og TRX (slyngetrening). Heidi jobber til daglig som fengselsinspektør, og er derfor kun på Atlet på kveldstid. Hun er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har fokus på å tilpasse øvelser og gi individuell oppfølging til kundene. Hun legger inn mye mobilitet i øktene, og er opptatt av at kroppen skal være varm og klar for økten før hun setter i gang.

SIV juvang Olaussen

SIV juvang Olaussen

Gruppeinstruktør

Tlf: 934 50 700
Mail: siv@atletfysio.no

Siv har lang erfaring med instruksjon for både voksne og barn innen kampsport, dans, styrke og stretching.
Hun er tidligere danser med 9 NM gull, trent kampsport i over 20 år og har svart belte i Taekwondo!
Nå har hun på vegne av Atlet Fysio flere timer i uken med Seniortrening på Oppegård seniorsenter som holdes i Kolben. Der har hun i tillegg også en time ‘Zumba Gold’. På Atlet Fysio har hun favoritt-timen sin: ‘Slag og Spark-på puter’ .

Vigdis Vilje skråning

Vigdis Vilje skråning

Yogalærer

Tlf: 982 41 963
Mail: vigdizen@yahoo.no

Vigdis har selv praktisert yoga i over 20 år. Hun jobbet før som danser i Nasjonalballetten ved den Norske Opera, og senere som freelance.

Hun begynte å undervise i Iyengaryoga etter en treårig utdannelse i Gøteborg. De siste 11 årene har hun økt sin kunnskap og videreutdannet seg hos lærere i England, Frankrike og India.

Hennes mål i klassene er å veilede utøverne, og gi den utfordringen som hver enkelt har behov for både mentalt og fysisk. Motto til Vigdis er «Det er aldri for sent å begynne med yoga, det er for sent å ikke begynne med yoga.»