Trx/slyngetrening i gruppe


Trx suspension training er styrketrening, stabilitetstrening, balansetrening, kondisjonstrening, fleksibilitetstrening og trening av kjernen, alt i slynger. Du bruker kroppens egen vekt som utgangspunkt og du kan gjøre øvelsene tyngre eller lettere ved å justere vinkelen på kroppen og lengden på slyngene i forhold til gulvet.

TRX-en er festet i taket og kroppen din er i kontakt med gulvet. Deretter gjør vi øvelser som trener hele kroppen, avhengig av hvordan du står og hvordan du beveger deg i forhold til TRX-en. Dette er supereffektiv trening, -du trener kjernemuskulaturen gjennom hele timen, fordi du hele tiden må jobbe med stabilitet (rygg og mage). I tillegg jobber vi masse med stabilitet på skuldrene, noe som mange har behov for.

Trening i trx er også gøy, og du kan overføre denne treningsformer til absolutt alt. Uansett hva slags målsetting du har med treningen din, så er dette basistrening – altså kjernemuskulatur og styrketrening, som må være på plass dersom du ønsker å videreutvikle deg.

IMG_1088