Treningstilbud

Ved Atlet Fysio er du sikret rask tilgang til dyktig fagpersoner som bistår deg for at du skal lykkes med å nå dine mål, uavhengig av fysisk form og alder. Om du ønsker å trene individuelt eller med trener, sammen med en venn eller i mindre grupper, så tilbyr vi alt fra rolig stressmestring og yoga til harde fysiske basisgrupper.

Vi bistår gjerne med utvikling av treningsprogram og våre fagfolk kan veilede deg slik at du blir trygg på utførelsen av øvelser. Innholdet i treningsøktene og grad av oppfølging bestemmes av deg i lag med en trener. Terapeuter og trenere hos oss har et tett samarbeid og sørger for en sikker og trygg oppfølging.

Ønsker du å trene i rolige omgivelser med fokus på personlig oppfølging? Har du behov for å trene i forbindelse med skade eller sykdom med terapeuter i lokalene? Ønsker du bare å komme i gang med fysisk aktivitet og trening, men er usikker på hva og hvordan? Ta kontakt med oss for priser og mer informasjon.

Medlemskap ved Atlet Fysio koster 499,-. Har du spørsmål angående medlemskap ved Atlet Fysio, send en mail til siv@atletfysio.no

Bestill Trening

11 + 10 =