Svein Erik Gjøsund

Svein er en lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert person som gir mye av seg selv til de menneskene han samarbeider med. Han er opptatt av god kommunikasjon med en tett dialog. Tillit mellom partene er i sentrum. Svein ser viktigheten av en aktiv læreprosess. Han bruker flittig ulike verktøy for å invitere klienter til å finne sine egne svar, eller til å utfordre sin egen tankeprosess.

FOKUSOMRÅDE: – Jeg arbeider i hovedsak med personer som ønsker en livsstilsendring. Personer som er nybegynnere i styrketrening, eller som har prøvd å endre kroppsvekten sin uten hell. Dette er det jeg har spesialisert meg på de siste 6 årene. Når det er sagt har jeg mye erfaring i samarbeid med personer som har ønske om å ta styrken til det neste nivået, utvikle teknikken sin i baseløftene eller utvikle muskelmassen sin.

BRED BAKGRUNN ERNÆRING: – Med en fordypning i ernæring har han et godt grunnlag til å veilede personer gjennom ulike problemstillinger relatert til kostholdet. Med forståelse for viktigheten av bakgrunnen for valgene vi tar har han stor suksess med liten eller stor livsstilsendring.

PÅ TVERS AV LANDET: – Jeg har flerårig erfaring som veileder for over 100 personer de siste årene både via nett, såvel som stedlig. Dette har gitt meg en stor fordel; jeg har fått en bred bakgrunn med mange ulike personer og mange interessante problemstillinger.

BEDRIFTER: – Jeg har startet flere bedrifter med fokus på trenings- og kostholdsrelatert informasjonsformidling, livsstil, trenings- og kostholdsveiledning. Dette har plassert meg i en posisjon hvor jeg har vært så heldig å komme i kontakt med mange dyktige personer. Dette har hjulpet meg å utvikle min egen praksis – noe alle mine klienter får oppleve fruktene av.

STYRKELØFT: – I tillegg til å arbeide med livsstilsendring trener jeg også flere styrkeløftere. Dette er idretten jeg selv er involvert i. I denne idretten spesialiserer man seg i de tre øvelsene knebøy, benkpress og markløft.

UTDANNING: PT-sertifisering, Active Education, 2010. B.Sc Ernæring, Bjørknes Høyskole, 2011-2014.

ERFARING: Medeier og ernæringsansvarlig Webcoaching AS, 2014-2016. Medeier og ernæringsansvarlig Styrkebror AS, 2016-. Medeier Fast Form, 2012-2014. Personlig trener, Elixia, 2010-2011. Personlig trener, Optimal Trening, 2012-2016.

Kontakt Svein:

Tlf: 458 09 087
Mail: svein@svegjo.no