Henrik Aukland

Henrik Aukland har en 5 års erfaring med å jobbe som personlig trener. I tillegg til dette kommer Henrik fra en idretts bakgrunn hvor han har drevet med friidrett, basketball og fotball, hvor basketball var hans sterkeste styrke. i Voksen alder har Henrik konkurrert i fitness, hinderløp, styrkeløft og nå Crossfit. Han har som ambisjon å komme i Norgestoppen i Crossfit, og jobber iherdig for dette. Med andre ord Henrik brenner for en sunn og sterk kropp, og ønsker å videreføre denne lidenskapen til deg.

Henrik fokuserer i hovedsak på å trene grupper på 4 personer, i tillegg til bedrifter. Han tilbyr og en til en trening. Fokuset har blitt lagt om fra en til en, til grupper på 4 eller opp mot 10-20. Grunnen til dette er å trene sammen i grupper gjør at man får et mer fellesskap, man økt lyst og glede av å dele treningen sin med andre, ukjente eller kjente. Og i tillegg, så ønsker man ikke å skuffe gruppen sin.

Henrik har tro på at en sunn og sterk kropp i hovedsak dreier seg om å ha en styrke i kroppen som er kapabel til det meste. Du skal være myk nok til å kunne bevege deg slik menneskekroppen er bygd for å bevege seg. Du skal ha god nok kondisjon til å kunne gå opp og et fjell, uten at turen blir ødelagt på grunn av for dårlig kondisjon. Du skal være tøff nok til å kunne presse deg selv til det ytterste, dette er ikke medfødt, det blir trent opp ved å pushe seg selv daglig og ukentlig. Og det viktigste, du skal få i deg et kosthold som gir deg næring til å være den beste utgaven av deg selv, ikke noe som drar energien ut av deg.

Så hvis du ønsker å få en bedre helse, bli sterkere, mykere og generelt gi gass, og om du vil få med deg firmaet eller vennegjengen din på dette, ikke nøl med å ta kontakt!

Kontakt Henrik:

Tlf: 401 67 162
Mail: henrik@atletfysio.no