Audun Vestmoen

Audun Vestmoen er utdannet fysioterapeut fra København. Han har studert til Manuellterapi på University of Queensland i Brisbane, Australia.

Som manuellterapeut er han ekspert på undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet. I tillegg er han primærkontakt, som innebærer at han kan henvise til legespesialister, røntgen, MR, CT, sykemelde inntil 12 uker og behandle uten henvisning fra lege.

Han har vært medisinsk koordinator for Strømsgodset Fotball, fysioterapeut for det Danske Rugbylandslaget og flere danske fotballklubber. Dette har gitt dybdegående kunnskap om screening, skadeforebyggende trening, diagnostisering og opptrening av idrettsskader.

Audun har jobbet på klinikk i flere år og har interesse og kompetanse innenfor akutte og langvarige smerter. Han har blitt undervist og arrangert kurs om nakke, hodepine og whiplash sammen med professor Gwendolen Jull, som er en av verdens fremste fysioterapeuter innenfor dette området.

Han er faglig engasjert og holder seg løpende oppdatert via kurs og konferanser. Han har undervist på fysioterapiskolen i København og underviser på kurser i Norge og Danmark.

Audun behandler idrettsskader, kroniske smertepasienter, post-operative og alminnelige muskel-skjellet plager.

Kontakt Audun:

Tlf: 995 96 887
Mail: audun@atletfysio.no