Anita Tonne

Trener for treningsgrupper med fokus på styrke, mobilitet og fleksibilitet. I disse treningsgruppene har vi ikke noe mål om å «perse» noe som helst. Vi jobber med balansen i hele kroppen, styrke kjernemuskulaturen og tøyeøvelser i kombinasjon med generelle styrkeøvelser for hele kroppen. Du blir svett og sliten uansett utgangspunkt og du blir utfordret til å til å pushe deg underveis fordi det er veien til progresjon. Hver økt avsluttes med avspenning.

Hvem er disse treningsgruppene for?
Aktiv eller inaktiv. Topptrent eller mosjonist. Er det en ting mange har til felles så er det at vi er, eller føler oss stive i muskulatur og ledd, og vi trenger ikke minst rom til å koble av for å ha det bra!
Dette er trening som alle trenger uansett utgangspunkt.
Treningen baserer seg på øvelser som er blitt svært populære og mye brukt innen alt fra toppidrett som alternativ og forebyggende trening, til trening for folk flest.

Gruppetidspunkter du kan velge mellom:
Tirsdager 07.00 – 08.00
Onsdager 16.30 – 17.30
Onsdager 17.30 – 18.30

Anita er en erfaren trener, gruppeinstruktør og kursholder nasjonalt og internasjonalt. Hun er blant annet kjent for å ha grunnlagt og utviklet «The Corebar» som av Norges Idrettshøyskole er det eneste norske treningskonseptet som har fått tildelt prisen for «Årets Treningskonsept».

«Jeg er genuint opptatt av at du skal synes det er gøy å trene sammen med meg og resten av gruppa. Du skal glede deg til hver uke! Jeg elsker å trene grupper fordi det å trene samme skaper en helt unik energi som motiverer alle i gruppa til å ta i mer. Det blir det magiske treningsresultater av!»

For mer informasjon kontakt Anita Tonne direkte på anita@coremon.no eller 47 90 00 28.