Bevegelighetstrening med Anita Tonne

Når:
14. august 2019@16:30-17:30
2019-08-14T16:30:00+02:00
2019-08-14T17:30:00+02:00
Kontakt:
Anita Tonne
47 90 00 28

Bevegelighetstrening med Anita Tonne

  • Passer for alle!

Vi byr på nyoppusset rom for disse gruppene. Påmelding og informasjon rettes direkte Anita Tonne på 47 90 00 28 eller Anita@coremon.no

Anita forteller om treningen:
I denne treningsgruppen har vi ikke noe mål om å «perse» noe som helst men jeg har et helt klart mål om at du skal ha progresjon i samtlige øvelser.
Treningen baserer seg på øvelser som kan vise til svært gode resultater innen alt fra toppidrett som alternativ og forebyggende trening, til viktig grunntrening for folk flest.

Vi jobber med balansen i hele kroppen, styrking av kjernemuskulaturen i mage og rygg samt dynamiske og statiske tøyeøvelser i kombinasjon med generelle styrkeøvelser for hele kroppen. Øvelsene vil variere fra enkle og «lette» til mer tøffe og avanserte etter hvert som vi utvikler oss i løpet av perioden fra høsten og frem til jul.

Jeg legger til rette for individuelle tilpasninger underveis basert på hva kroppen din trenger og ikke minst tåler.
Du blir svett og sliten uansett utgangspunkt og jeg kommer til å utfordre deg til å presse deg selv det lille ekstra fordi det er den eneste veien til progresjon! Vi avslutter alltid hver økt med avspenning. Det å dra ut stikkontakten, koble av «livet» og tømme hodet er en like viktig del av det å ha god helse.

Du kan forvente resultater som forbedret grunnstyrke, dvs generelt sterkere i hele kroppen, følelsen av å være mindre stiv i muskler og ledd, økt konsentrasjonsevne, bedre søvn og mer energi og overskudd.

Vær oppmerksom på at du i starten vil kunne føle deg sliten, utmattet og ikke minst støl. For mange kan dette oppleves som nærmest vondt. Ved å følge fellesøktene samt legge inn 1-2 økter hjemme for å øve på det vi har lært vil resultatene komme garantert!

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *